Hotel Orto di Roma – Välkommen – 3 stjärnigt hotell nära Rom Eur

Engelska
Italienska
Tyska
Spanska
Franska
Portugisiska
 Kinesiska
Japanska
Ryska
Svenska
 
 
Orto di Roma - Three Star Hotel
 
Credit Cards Accepted
 

HEM

 

VIDEO TUR

 

OMRÅDE

 

BOKNINGAR

 
 
RESTAURANG
Vår restaurang, populär bland våra besökare och lokalbefolkningen. Specialiserat på att blanda äkta romerska rätter med smaker och andan av Sardinien, enbart med hjälp av säsongens färska råvaror. Perfekt plats för affärsmöten, underhållning eller bara bra husmanskost när du inte vill gå ut. Orto di Roma egen restaurang exemplifierar karaktären och atmosfären i vårt hemtrevliga 3-stjärnigt familjedrivet hotell i Rom
EUR OCH APPIAN VÄGEN
Gäster på Orto di Roma kan observera två väldigt olika aspekter av den eviga staden på kort avstånd från hotellet. Affärsdistriktet Eur, inte ens tio minuter med bil, är den moderna delen av Rom, efter att ha tillverkats under den fascistiska perioden. Dess säregna arkitektur och trevliga, lummiga gator ger en upplyftande atmosfär. Via Appia å andra sidan, är en av de äldsta vägarna till Rom och är kantad av ruiner som ligger längs landsbygden.
OMGIVANDE OMRÅDEN
VIDEO TUR
SPECIALERBJUDANDEN
ROM EVENEMANG
 

Välkommen till Hotel Orto di Roma!

Vårt stämningsfulla och personlig Hotell har 47 rum, alla med badrum, klimatkontroll, minibar och TV. Orto di Roma struktur bibehåller den rustika karaktären av dess jordbruk ursprung och fortsätter att vara familjeägt och drivs med en hemlik miljö och förstklassig personlig service.

Vårt varma och mysiga 3-stjärniga hotell i närheten av Rom Eur har en smakfull inredning och vi erbjuder nu en gratis höghastighetsinternet anslutning och Wi-Fi hotspots i hela byggnaden för att komplettera vårt sunda utbud av tjänster och faciliteter.

Gratis Parkering och Internet WI-FI!

Gratis Parkering och Internet WI-FI!Vidderna är idealiska för att organisera cocktails och luncher.
Dessutom, privat parkering, Internet Point tillgänglig 24 timmar, Wi-Fi i alla rum och allmänna utrymmen, finns tillgängligt gratis för våra gäster.

Prisvärd Business Hotell Rom - idealiskt beläget i Eur, våra business tjänster går hand i hand med våra turisttjänster.

Hotell nära Eur - Vårt läge gör att Orto di Roma ger ett stort värde för pengarna, alternativ för affärsresenärer och semesterfirare lika.

Vårt Område

Vårt Område

Hotel Orto di Roma är ett familjeägt 3-stjärnigt hotell i närheten av Rom Eur - stadens affärsdistrikt - och mindre än en kilometer från Via Appia.

Vår bästa läge är fördelaktigt för många affärsresenärer tack vare vår närhet till Roms näringsliv. Medan gäster som vill njuta av staden - och den historiska och pittoreska charmen - kan få ett stort värde för pengarna på det 3 stjärniga boende i Rom.

Mysiga rum i Rom – Ta en titt på vårRum - sida för en uppdelning av rumstyper och tillgänglighet och den lyx som erbjuds.

 
Free Wi-Fi Everywhere in the Hotel
Join us on Facebook!
Hotel Orto di Roma
Via di Grotta Perfetta 551, 00142, Rome, Italy | Tel. +39 06 504 2224 Fax. +39 06 503 2090 | Email: info@ortodiroma.it | P.IVA 10510801003
Webbsidan designad och underhålls av: Fisheyes AB | Sekretesspolicy